Rohkema info nägemiseks:

Roman Kuura

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PAPAGOI INVESTEERINGUD OÜ tegevusaruanne 2022

Papagoi Investeeringud OÜ loodi 2010.aastal. Põhitegevuseks on kinnisvara üürimine. Palgalisi töötajaid oli 1, töötasu 725 eurot. 2022.aastal ei toimunud olulisi sündmusi, mis raamatupidamise aastaarunades ei kajastu, kuid mis oluliselt võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Juhatus juhtimise eest tasu ei saanud. Aastal 2023 on planeeritud jätkata sama tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

KAKADUU INVESTEERINGUD OÜ tegevusaruanne 2022

Kakaduu Investeeringud OÜ loodi 27.12.2018 Tegemist on valdusfirmaga. 2022.aastal majandustegevust ei toimunud. Töötajaid ei ole ja juhatusele tasu ei makstu
ssb.ee
Kakaduu Investeeringud OÜ loodi 27.12.2018 Tegemist on valdusfirmaga. 2022.aastal majandustegevust ei toimunud. Töötajaid ei ole ja juhatusele tasu ei makstud. 2022.aastal ei toimunud olulisi sündmusi. mis raamatupidamise aastaaruandes ei kajastu, kuid mis oluliselt võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.