Rohkema info nägemiseks:

Eha Juhansoo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisimine ja matkamine, reisifirma tegevused, puhkus ja meelelahutus

PÄRNU ÜLEJÕE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Pärnu Ülejõe Selts on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis esindab Pärnu linna Ülejõe ja Vana-Pärnu piirkonna elanike huve. MTÜ tegutsemise eesmärgiks on koondada Vana-Pärnu ja Ülejõe asumi elanikud kohaliku elukeskkonna parendamiseks arvestades piirkonna ajalugu ja arhitektuurset olemust. Mittetulundusühingu jaoks on tähtis kogukonnas keskkonnasäästliku mõtteviisi propageerimine.

Dropdown

kõik artiklid

PÄRNU REISIBÜROO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pärnu Reisibüroo põhitegevuseks on alates asutamisest olnud turismireiside vahendamine, lennu-, laeva-, rongi- ja muude piletite vahendus. Sammuti vahendatak
ssb.ee
OÜ Pärnu Reisibüroo põhitegevuseks on alates asutamisest olnud turismireiside vahendamine, lennu-, laeva-, rongi- ja muude piletite vahendus. Sammuti vahendatakse kindlustusmakseid. 2022.aastal moodustas OÜ Pärnu Reisibüroo müügitulu 107 146eurot 1(2021.aastal:62 544 eurot). 2022.aastal vahetas asukohta. Nüüdsets tegutsetakse aadressil Pärnu linn Rüütli 14. 2023.aastal plaanitakse arendada enam lennukipiletite vahendust lisaks reisipakettide ja muude reisiteenuste vahendusele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.