Rohkema info nägemiseks:

Andres Luik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiitori- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PRIO MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Prio on loodud märtsis 2012 aastal. Ettevõtte majandusaasta algab 01 jaanuaril ja lõpeb 31 detsembril. 2022 aastal MTÜ-s majandustegevust ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

SILA GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sila Grupp on 2002 aastal loodud ettevõte. Ettevõtte majandusaasta algab 01 jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril. 2022 aastal oli ettevõtte tegevusalaks raamatu
ssb.ee
OÜ Sila Grupp on 2002 aastal loodud ettevõte. Ettevõtte majandusaasta algab 01 jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril. 2022 aastal oli ettevõtte tegevusalaks raamatupidamisteenuse osutamine. Majandusaasta müügikäive oli 18 636 eurot. Ettevõte ei ole võtnud kohustusi mis mõjutavad oluliselt järgnevate majandusaastate tulemusi. Majandusaastal lepingulisi töötajaie ei olnud. Ettevõtte tööd korraldab juhatus. Järgmisel majandusaastal jätkatab OÜ Sila Grupp samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.