Rohkema info nägemiseks:

Elvis Lillevälja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitusmasinad ja tööriistad, Maidla tootmistsehh, ehitus ja kinnisvara

FIRST STEP OÜ tegevusaruanne 2022

First Step OÜ peamiseks tegevusalaks on tööriistade müük ja rentimine. Ettevõttel on kokku kaks kauplus-rendipunkti Tartus ja Tallinnas. Kaupu müüakse ja teenuseid osutatakse eelkõige Eesti ettevõtetele, kuid koostööd tehakse ka Soome, Rootsi jt riikide ettevõtetega. Võrreldes 2021. aastaga oli müügitulu 14% väiksem ja majandusaasta lõpetati kahjumiga. 2022. a. töötas ettevõttes keskmiselt 11 töötajat. Tööjõukulu oli 384 378 eurot, millest 96 544 eurot moodustasid sotsiaalmaksud. Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmetele arvestati juhatuse liikme tasu 20 876 eurot, millest

Dropdown

kõik artiklid

FITLIFE LIVE OÜ tegevusaruanne 2022

Fitlife Live OÜ on asutatud 2021. aastal. Ettevõte on loonud veebikeskkonna, mis pakub kasutajatele videotreeninguid ja tervisliku eluviisiga seotud loenguid.
ssb.ee
Fitlife Live OÜ on asutatud 2021. aastal. Ettevõte on loonud veebikeskkonna, mis pakub kasutajatele videotreeninguid ja tervisliku eluviisiga seotud loenguid. Ühingu juhatuses on kolm liiget, kellele aruandeperioodil tasu ei arvestatud. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.