Rohkema info nägemiseks:

Marco Pärtel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NIGULA TEHNOPARGI OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte juhtkond otsib uusi perspektiivikaid investeerimisobjekte, millele tulevikus tähelepanu suunata. Hetkel aktiivne majandustegevus puudub.

Dropdown

kõik artiklid

KÄHRIKU ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 2017 aasta. Peamiseks eesmärgiks kinnisvara arendus. Asutaja investeeris ühingusse mitterahalise sissemaksena kinnisvaraobjekti näol, mida pl
ssb.ee
Ettevõte asutati 2017 aasta. Peamiseks eesmärgiks kinnisvara arendus. Asutaja investeeris ühingusse mitterahalise sissemaksena kinnisvaraobjekti näol, mida plaanitakse arendama hakata. Ettevõtte majandustegevus on ajutiselt peatatud, kuna käib vaidlus ettevõtte valduses olevale kinnistule seatud hüpoteegi osas (hinnanguline hüpoteegi summa on 1 000 000 eurot). Ettevõte jätkab kinnisvara arendamisega pärast lõpliku kohtuotsust, kui kõik asjaolud on selgunud. Järgmisel aastal jätkatakse sama tegevusalaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.