Rohkema info nägemiseks:

Kaidi-Mari Kase

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisi- ja puhkusteenused, reisimine ja matkamine, puhkus ja meelelahutus

VASTSELIINA KÄSITÖÖÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Vastseliina Käsitööühing on asutatud jaanuaris 1999. Aruandeaasta lõpetas ettevõte tulemiga -2016 eurot. Ettevõttes töötajaid 2022. aastal ei olnud. Juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikmele liikmetasu ja väljamakseid ei ole arvutatud ega makstud. Vastseliina Käsitööühing tegeles 2022 aastal käsitööalase koolituse, käsitöö valmistamise ja vaba aja veetmise võimaluste pakkumisega.

Dropdown

kõik artiklid

SIKSALI ARENDUSSELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Siksali Arendusselts alustas oma tegevust 2002. aasta alguses. Seltsi põhikirjajärgseks eesmärgiks on: (cid:127) Võrumaa maaelu, maamajanduse ja külakultuur
ssb.ee
MTÜ Siksali Arendusselts alustas oma tegevust 2002. aasta alguses. Seltsi põhikirjajärgseks eesmärgiks on: (cid:127) Võrumaa maaelu, maamajanduse ja külakultuuri säilitamine, taaselustamine ja igakülgne arengule kaasaaitamine (cid:127) ühiskonna mõjutamine sellise loodushoiu ja –kasutuse suunas, mis tagab: (cid:127) loodussõbraliku ellusuhtumise, (cid:127) inimese kehalise ja vaimse heaolu ning tervise, (cid:127) puhta ja rikkumata looduskeskkonna ning (cid:127) loodus- ja kultuuriväärtusi hindava vaimse keskkonna. 2022. aastal osaleti Kodanike Euroopa projektis StedNet.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.