Rohkema info nägemiseks:

Janek Toomikas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

JANEK & PRIIT TOOMIKASE ÄRIBÜROO OÜ tegevusaruanne 2022

Janek & Priit Toomikase Äribüroo OÜ (endine ärinimi Priit Toomikase Äribüroo OÜ) on asutatud 2002 aasta detsembris. 2022 aasta oli ettevõtte 20 tegevusaasta. Osaühingu põhitegevuseks oli 2022 aastal jätkuvalt kinnisvara arendamisega seotud tegevuste nõustamine ja korraldamine ( detailplaneeringud, hoonete rekonstrueerimine, kinnisvara ost - müük, jne.), elamutele kasutuslubade vormistamine ja mitmesugused äriregistri toimingud. 2022. majandusaastal jätkus OÜ AVP Integral nõustamine kinnisvara küsimustes. Osaühing AVP Integral OÜ- le kuulub Lao tn 10 kinnistu Maardus ning osaühing taotleb

Dropdown

kõik artiklid

VISUAL SPACE OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aasta hakkasime tundma majanuse kokku tõmbumist. Ettevõtte hakkab vaiksel ette valmistuma tulevaks kriisiks ja rasketeks aegadeks.
ssb.ee
2022 aasta hakkasime tundma majanuse kokku tõmbumist. Ettevõtte hakkab vaiksel ette valmistuma tulevaks kriisiks ja rasketeks aegadeks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.