Rohkema info nägemiseks:

Oliver Tärk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PROJEKTIDE AGENTUUR OÜ tegevusaruanne 2022

Projektide Agentuur OÜ põhitegevusaladeks on ventilatsiooni-, kütte- ja jahutussüsteemide ning vee- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimine ning ekspertiis. Projektide Agentuur OÜ asutati 14. jaanuaril 2003. aastal. 2023.a. eesmärk on suurendada klientide arvu. 2022. aastal töötas Projektide Agentuur OÜ-s keskmiselt 4 töötajat. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele ettevõtte tegevjuhi ametikohal tasu ei makstud. Juhatuse liikme tagasikutsumisel või ametist lahkumisel ei maksta talle lahkumishüvitust.

Dropdown

kõik artiklid

STERK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sterk alustas tegevust 2015 aastal. Ettevõtte tegevusaladeks on hoonete energiatõhususe alased arvutused, hoonete energiamärgiste väljastamine ja hoonete ene
ssb.ee
OÜ Sterk alustas tegevust 2015 aastal. Ettevõtte tegevusaladeks on hoonete energiatõhususe alased arvutused, hoonete energiamärgiste väljastamine ja hoonete energiatõhusust puudutavad konsultatsioonid arhitektidele ja projekteerijatele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.