Rohkema info nägemiseks:

Tambet Räppo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RDS PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Aastal 2017 jätkas OÜ RDS Projekt eelmistel aastatel alustatud tavapärast majandustegevust, st rahvusvahelised autoveod. Põhiliseks töösuunaks 2022. aastal oli partneritega sõlmitud lepingu tingimuste täitmine. 2022 aasta müügitulu oli 570 126 eurot. Majandusaasta lõppes kasumiga. Aruandeaastal ol töötajaid 3 ning tööjõukulu kokku 65 688 eurot, sh sotsiaalmaksud 16 596 eurot, juhatuse liikmetele eraldi tasu ei makstud. 2023.a jätkab ettevõte tegevust samal tegevusala.

Dropdown

kõik artiklid

HALINGA JAHIMEESTE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal HJS põhitegevusaladeks olid: ulukihooldus, ulukikaitse ja ulukite arvukuse piiramine. 2022 aastal peamiseks sissetulekuks oli põdraliha müük ja teen
ssb.ee
2022 aastal HJS põhitegevusaladeks olid: ulukihooldus, ulukikaitse ja ulukite arvukuse piiramine. 2022 aastal peamiseks sissetulekuks oli põdraliha müük ja teenuste müük. Halinga Jahimeeste Seltsis töö toimub ühistööna, palgalist tööjõudu ei ole kasutanud. Juhatuse liikmed töötasu ei saa. Bilansijärgseid sündmusi ei ole olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.