Rohkema info nägemiseks:

Peep Õim

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RAUDTEEKUTSED SA tegevusaruanne 2022

Sihtasutuse põhikirjalised eesmärgid on raudteevaldkonna kutsete andmine, kutsestandardite väljatöötamine ja arendamine, kutse taotlejate täiendkoolituse korraldamie ning kutsete omistamisest laekuvate rahade haldamine. Oma eesmärgi saavutamiseks Sihtasutus korraldab kutsete andmisest laekuvate tasude kogumist. Hüvitab kogutud rahast oma tegevusest tulenevad kulud kutseeksameid läbiviivatele raudtee-ettevõtjatele ning töötasude maksmist raudteevaldkonna kutseandmist korraldavate kutsekomisjonide ja hindamiskomisjonide liikmetele, Sihtasutuse töötajatele, nõukogu ning juhatuse liikmele.

Dropdown

kõik artiklid

SUMPT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sumpt asutati 2003.aastal, samal aastal alustati ka majandustegevusega põhitegevuseks on infotehnoloogia alaste teenuste osutamine ning keeleline toimetamine
ssb.ee
OÜ Sumpt asutati 2003.aastal, samal aastal alustati ka majandustegevusega põhitegevuseks on infotehnoloogia alaste teenuste osutamine ning keeleline toimetamine. 2022.aastal OÜ Sumpt majandustegevust ei toimunud. Personal OÜ Sumpt ei olnud aruandeperioodil palgalisi töötajaid. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.