Rohkema info nägemiseks:

Lauri Väin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BETA PICTORIS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegutses Beta Pictoris OÜ oma majandustegevusega Eesti Vabariigis, palgalist tööjõudu ei kasutatud. Tegevus toimus juhatuse initsiatiivil ja otsesel osavõtul. 2022. aastal investeeris firma ka mitmesse varajase staadiumi tehnoloogia-ettevõtete fondi. 2023. aastal jätkub praegune tegevus ning olulisi muutusi ei ole ette näha.

Dropdown

kõik artiklid

STACK GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegutses Stack Group OÜ oma majandustegevusega Eesti Vabariigis, palgalist tööjõudu ei kasutatud. Tegevus toimus juhataja initsiatiivil ja otsesel
ssb.ee
2022. aastal tegutses Stack Group OÜ oma majandustegevusega Eesti Vabariigis, palgalist tööjõudu ei kasutatud. Tegevus toimus juhataja initsiatiivil ja otsesel osavõtul. 2022. aastal jätkas firma investeerimist varajase staadiumi ettevõtetesse läbi fondide. 2023. aastal jätkub praegune tegevus ning olulisi muutusi ei ole ette näha.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.