Rohkema info nägemiseks:

Arne Kuum

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ENERGY CREATORS OÜ tegevusaruanne 2022

Energy Creator loodi 31.07.2019 aastal. EMTAK-i järgi on põhitegevuseks 6202 Arvutialased konsultatsioonid. Investeeringuid põhivarasse ei ole tehtud. Samuti ei tehtud väljaminekuid uurimis- ja arendustegevuseks. Esimestel aastatel on tehtud ettevalmistusi sobivate kohtade leidmiseks liitumispunktide välja ehitamiseks elektri- ja soojusenergia tootmiseks. Allkirjastatud lepinguid 0,5 mwh võimsusega liitumispunktide ehitamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

KUUM GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Kuum Grupp OÜ alustas tegevust jaanuaris 2004.a. Tegemist on sisuliselt holding tüüpi ettevõttega, kes asutab või omandab osalusi uutes ja areneva
ssb.ee
Sissejuhatus Kuum Grupp OÜ alustas tegevust jaanuaris 2004.a. Tegemist on sisuliselt holding tüüpi ettevõttega, kes asutab või omandab osalusi uutes ja arenevates ettevõtetes. Personal Aastal 2022 ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid välja ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.