Rohkema info nägemiseks:

Õie Toom

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

AG KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

AG Kinnisvara OÜ asutatati 2010. aasta augustis. 2022. aastal oli müügikäive 34 727 eurot. Ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud ja juhatusele tasu ei makstud. 2018.aastal võeti vastu otsus omandada tuleviku põhivara koosseisu korteriomand. 2023. aastaks planeerib juhatus müügikäibe kasvu 10%.

Dropdown

kõik artiklid

KURSI MAJA OÜ tegevusaruanne 2022

Kursi Maja OÜ põhitegevuseks on kinnisvarahaldusega seotud tegevused, ehitiste viimistlus- ja remonttööd ja tehingud kinnisvaraga. Aastal 2023 on põhitegevusen
ssb.ee
Kursi Maja OÜ põhitegevuseks on kinnisvarahaldusega seotud tegevused, ehitiste viimistlus- ja remonttööd ja tehingud kinnisvaraga. Aastal 2023 on põhitegevusena planeeritud jätkata kinnisvarahaldusega seonduvate töödega, teostada viimistlustöid ja tehinguid kinnisvaraga. Planeeritud on müügikäibes säilitada 2022.aasta tase.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.