Rohkema info nägemiseks:

Ergo Engso

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Veised, Keskkonnateenused

ÕNGU VEIS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ ÕNGU VEIS põhitegevuseks on maheveiste kasvatus rannaaladel. Kasutatud saadud annetusi, laenu ja sihtotstarbelisi toetusi Keskkonnaametist ja PRIA-lt. Töötajaid MTÜ- s ei ole. MTÜ on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

SIIMUMETS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ SIIMUMETS 2022 majandusaasta põhitegevuseks on taimekasvatustööde teostamine teenusena. Jätkus ka metsamaterjnduslik tegevus. Teostati investeeringuid seadm
ssb.ee
OÜ SIIMUMETS 2022 majandusaasta põhitegevuseks on taimekasvatustööde teostamine teenusena. Jätkus ka metsamaterjnduslik tegevus. Teostati investeeringuid seadmete ja masinate soetamiseks. Plaanis on ka järgmisel majandusaastal jätkata investeeringuid seadmetesse. Töötajaid on osaühingus 3 ja töötasuks koos sotsiaalmaksuga kulutati 63720eurot. Hakkepuidu tootmise tarbeks on lattu varutud materjali, mis realiseeriti 2022 aastal OÜ Siimumets on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.