Rohkema info nägemiseks:

Kadri Kivine

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SPORDIKLUBI ELITE SPORT MTÜ tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Elite Sport on mittetulundusühing, mis peab erahuvialakooli Erki Noole Kergejõustikukool. Põhitegevuse eesmärk 2022. aastal oli kaasa aidata kergejõustiku populaariseerimisele Eesti Vabariigis, laiemalt sportlike ja tervislike eluviiside propageerimisele ning edendamisele avalikes huvides. Teiseks prioriteediks oli laste ja noorte harrastus- ning võistlusspordi arendamine ning tulemuslikkuse parandamine. 2022. aastal keskendus spordiklubi 5-19 -aastaste laste ja noorte treening- ja võistlustegevuse arendamisele treeningute läbiviimise ja võistluste ning laagrite korraldamise näol.

Dropdown

kõik artiklid

REVAL REKLAAM OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Reval Reklaam 01.01.21-31.12.2022 aruandeaasta tegevuse põhieesmärgiks oli kinnisvara vahendus, arendus ning haldamine. Vähemal määral tegeleti rekla
ssb.ee
Osaühingu Reval Reklaam 01.01.21-31.12.2022 aruandeaasta tegevuse põhieesmärgiks oli kinnisvara vahendus, arendus ning haldamine. Vähemal määral tegeleti reklaamiteenuse pakkumisega. Sama tegevusega jätkatakse 2023.aastal. 2022 aruandeaastal oli osaühing Reval Reklaami käive 38 480 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.