Rohkema info nägemiseks:

Kirill Krasnikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
internet, meedia ja trükk, side

EDISOFT ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus aastal 2022 oli elektroonsete dokumentide vahetus . 2023.a. on planeeritud saavutada käibe kasv ca 10 %, mille kasvu saavutatakse uute ja olemasolevate toodete/lahenduste müügist. Majandusaastal investeeringuid põhivarasse ja uurimis- ning arenguväljaminekuid ei ole tehtud, kuid järgneval majandusaastal on plaanis investeeringud uute riistvarasse ja tootearendusse. Järgneval 2023 majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel, ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

RENASTEN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Renasten põhitegevusala 2022 aastal oli raamatupidamisteenused . Töötajate arv 2022 aasta alguses oli 1 ning lõpuks 1 töötajat. Keskmine töötajate arv moodus
ssb.ee
OÜ Renasten põhitegevusala 2022 aastal oli raamatupidamisteenused . Töötajate arv 2022 aasta alguses oli 1 ning lõpuks 1 töötajat. Keskmine töötajate arv moodustas 1 töötajat. 2023. a. planeeritakse teenuste arvu suurendamine, ja uute partnerite otsimine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.