Rohkema info nägemiseks:

Jaak Tomson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

JAAK TOMSONI LILLESTUUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Jaak Tomsoni Lillestuudio alustas aktiivset majandustegevust 16.04.2004 . Põhitegevusaladeks on majutustegevus, lillelaagrite korraldamine ja lilleseadete kursuste korraldamine ning maastiku korrashoid (puude lõikamine). 2022 aastal juhatuse liikmele tasusi ei makstud. 2023 aastal jätkatakse tegevust samades valdkondades.

Dropdown

kõik artiklid

SELISTE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Vastavalt MTÜ Seliste Seltsi põhikirjale on põhitegevuseks korraldada kultuurielu ja külaelu edendavaid üritusi. Seltsi kasutada on Seli Algkooli ruumid, kus a
ssb.ee
Vastavalt MTÜ Seliste Seltsi põhikirjale on põhitegevuseks korraldada kultuurielu ja külaelu edendavaid üritusi. Seltsi kasutada on Seli Algkooli ruumid, kus asub küla muuseum, kontoriruum, köök, käsitöö tuba ning suurem tuba koosolekute ja kohvitamise võimalusega. Selts kasutab korra aastas vana rahvamaja külapäevade korraldamiseks. 2022. aastal viidi läbi koristustalgud kevadel ja vahetult enne külapäeva. Külapäeval töötas külatoa kohvik, rahvamajas peeti simmanit. Üritusest osales ligi 150 külalist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.