Rohkema info nägemiseks:

Sirje Mändmaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara

SAAREMAA REUMAÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Saaremaa Reumaühingu eesmärgiks on kaasa aidata Saare maakonna luu- ja liigesehaigete ravile ning inimeste teavitamisele. Tagada ühingu liikmetele võrdsed võimalused teiste kodanikega. Ühingul on 4-liikmeline juhatus, mille tööd korraldab juhatuse esimees. Juhatus tegutseb ühingu huve ning eesmärke täites, selle eest tasu saamata. 2022 a. jätkasime võimaluste piires kokkusaamisi Saare Maakonna Invaühingu majas. Nendel üritustel on ühingu liikmetel võimalus osa saada erinevatest jututubadest ja ühistegemistest, arutada jooksvaid teemasid ja tulevikuplaane. Jagame igakülgset infot oma

Dropdown

kõik artiklid

3DVIKING OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing 3dViking põhitegevusalaks 2022 aastal oli lehtklaasi lõikus Saare maakonnas . Ettevõte lõpetas aasta 1681 eurose kasumiga.
ssb.ee
Osaühing 3dViking põhitegevusalaks 2022 aastal oli lehtklaasi lõikus Saare maakonnas . Ettevõte lõpetas aasta 1681 eurose kasumiga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.