Rohkema info nägemiseks:

Jüri Brauer

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Mootorrataste müük, Mootorrataste remont ja hooldus, mootorratta varuosad

TARTU ENDURO KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Tartu Enduro Klubi tegeleb motospordi arendamise, propageerimise ja harrastamisega. 2020.a. Tartu Enduro Klubil töötajaid ei olnud ja juhtuse liikmetele väljamakseid ei tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

BRAUERMOTO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Brauermoto tegeles 2022.majandusaastal oma tavapärase tegevusega, milleks on mootorrataste varuosade ja lisaseadmete ning motovarustuse müük. 2022.majandusa
ssb.ee
OÜ Brauermoto tegeles 2022.majandusaastal oma tavapärase tegevusega, milleks on mootorrataste varuosade ja lisaseadmete ning motovarustuse müük. 2022.majandusaasta lõpetati kasumiga summas 647 eurot. Netokäive oli 2022.aastal 30 494 eurot. Põhivara 2022.aastal ei soetatud. Palgalisi töötajaid ettevõttes ei olnud. OÜ Brauermoto juhatus koosneb kahest liikmest: Jüri Brauer ja Inga Brauer. Juhatuse liikmetele eritasusid ei makstud. 2023.aastal on plaanis jätkatava tavapärase tegevusega. Muutusi ettevõtte põhitegevuses ei planeerita.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.