Rohkema info nägemiseks:

Velvo Vaht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NORDIC WAY OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Nordic Way loodi 8. veebruaril 2007. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Peamine kõrvaltegevus on ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine suunitlusega välisriigi päritolu investoritele ning väliskapitalil põhinevatele ettevõtetele Eestis. Ettevõtte tegevus hõlmab jätkuvalt investeerimist teistesse äriühingutesse ja kinnisvaraalast arendus- ja sisekujundusteenuse osutamist ja kasutatud autode ostu-müügitegevust. Personal OÜ Nordic Way juhatus on üheliikmeline. Töölepingu alusel töötavaid töötajad ettevõttes 2022.

Dropdown

kõik artiklid

FINGER YACHTING OÜ tegevusaruanne 2022

Finger Yachting OÜ loodi 17 märtsil 2022. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on veetranspordivahendite rent. Täpsemalt jahtlaevade täisteenusrent. Ettevõtte oma
ssb.ee
Finger Yachting OÜ loodi 17 märtsil 2022. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on veetranspordivahendite rent. Täpsemalt jahtlaevade täisteenusrent. Ettevõtte omab kahte jahtlaeva, mis mõlemad on soetatud väljarentimise eesmärgil. Personal OÜ Finger Yachting OÜ juhatus on üheliikmeline. Töölepingu alusel töötavaid töötajad ettevõttes 2022. aastal ei olnud. Tulud, kulud ja kasum Finger Yachting OÜ müügitulu 2022. aastal oli 546 250 eurot. Kasum majandustegevusest 2022. aastal oli 1 497 845 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.