Rohkema info nägemiseks:

Eili Heinmets

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tõlkebürood jms teenused, tooted, konsultatsioonid

INTELLEGO OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo 2022. aastal tegeles Intellego OÜ peamiselt oma ühel põhitegevusalal, milleks on tõlkimine. Teenust osutati peamiselt püsiklientidele. Äritegevuse ülevaade Intellego OÜ müügitulu 2022. aastal oli 67 459 eur. Ettevõtte aruandeaasta kasum oli 2022. aastal 36 130 eur. Teenust osutati peamiselt EL riikidesse: Slovakkiasse, Tšehhi, Saksamaale, Lätisse ja Leetu. Töölised ja juhatus Ettevõtte palgakulud 2022. aastal olid koos sotsiaalmaksudega 24 000 eur. Ettevõttel oli 1 palgaline töötaja. Dividende maksti 2022. aastal ei makstud.. Eesmärgid 2023. aastal on kavas jätkata tegevust

Dropdown

kõik artiklid

SAUE VALD, LAAGRI ALEVIK, ILTRE TN 4 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu tegevuse eesmärk on elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine.
ssb.ee
Korteriühistu tegevuse eesmärk on elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.