Rohkema info nägemiseks:

Raivo Vare

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
maade ost-müük, ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

VAREHALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal jätkas ettevõte oma investeerimistegevust ning tasus senise laenu jääkosa. Osaleti mõnede uute Tallinna börsil noteeritud väärtpaberite esmaemissioonides. Ettevõte jätkab eelseisval aastal oma väärtpaberiportfelli arendamisega, konsultatsioonitegevusega ja loengute pidamisega.

Dropdown

kõik artiklid

LIVE NATURE OÜ tegevusaruanne 2022

Live Nature OÜ jätkas 2022 aastal oma põhitegevusega - mobiilside mastide aluste kinnistute omamisega. Mastialuste kinnistute portfell koosnes 2022 aastal 67 ki
ssb.ee
Live Nature OÜ jätkas 2022 aastal oma põhitegevusega - mobiilside mastide aluste kinnistute omamisega. Mastialuste kinnistute portfell koosnes 2022 aastal 67 kinnistust, kasvades aastaga 1 kinnistu võrra. Lisaks eelmainitutele omame jätkuvalt ka muid kinnistuid. Portfelli osas olulisi muutusi ei olnud. 2023 aastal olulisi arenguid ette näha ei ole. Jätkame eelmainitud põhitegevusega, turvalise bilansi ja hästiennustatavate rahavoogudega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.