Rohkema info nägemiseks:

Sulev Tehvand

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LUBRICANTS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

LUBRICANTS SERVICE OÜ on asutatud 2011 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on inkassoteenuste osutamine. 2022.a tegevust ei toimunud. Töötajaid ettevõttel majandusaastal ei olnud. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud ning muid soodustusi juhatuse liikmele ei tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

STX INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

STX INVEST OÜ on asutatud 2005-ndal aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on määrdeainete ja -õlide hulgimüük. Ettevõte esindab kogu Baltikumis Rootsi päritolu Powe
ssb.ee
STX INVEST OÜ on asutatud 2005-ndal aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on määrdeainete ja -õlide hulgimüük. Ettevõte esindab kogu Baltikumis Rootsi päritolu PowerUp spetsiaalmäärdeaineid. 2023.a on plaanis jätkata samal tegevusalal. 2022 aasta müügitulu oli 225 298 eurot. Juhatuse liikme tasu maksti 3 284 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.