Rohkema info nägemiseks:

Raivo Tammeleht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandusseadmed ja tarbed, transpordi- ja kullerteenused

TARTU LINN, ANNE TN 75 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistut esindab kolmeliikmeline juhatus. Ühistu tööd korraldab haldusfirma osaühing Lepa Projekt. Raamatupidamisteenus OÜ Crislain. 2022.a. toimus üks korraline üldkoosolek ja toimusid juhatuse koosolekud.

Dropdown

kõik artiklid

HALINGA JAHIMEESTE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal HJS põhitegevusaladeks olid: ulukihooldus, ulukikaitse ja ulukite arvukuse piiramine. 2022 aastal peamiseks sissetulekuks oli põdraliha müük ja teen
ssb.ee
2022 aastal HJS põhitegevusaladeks olid: ulukihooldus, ulukikaitse ja ulukite arvukuse piiramine. 2022 aastal peamiseks sissetulekuks oli põdraliha müük ja teenuste müük. Halinga Jahimeeste Seltsis töö toimub ühistööna, palgalist tööjõudu ei ole kasutanud. Juhatuse liikmed töötasu ei saa. Bilansijärgseid sündmusi ei ole olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.