Rohkema info nägemiseks:

Ivo Merioja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

MEEDIAVÕRK OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusalaks on reklaamiteenuse pakkumine erinevates Eestimaa bussijaamades, raudteejaamades ja Kuressaare lennujaamas. Käesoleval majandusaastal oli käive 12798 eurot. Aasta 2022 majandustegevuse tulemuseks kujunes kahjum 1400 eurot. Põhivarasse kahel viimasel majandusaastal investeeringuid ei tehtud. Järgneval majandusaastal ei ole firmal plaanis tegevusvaldkonda muuta.Vastavalt võimalustele on kavas otsida uusi koostööpartnereid ja suurendada käivet. Firma on jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

MERMEEDIA OÜ tegevusaruanne 2022

Mermeedia OÜ asutati 29.03.2005. Ettevõtte tegevusaladeks on reklaamide vahendamine ning enda või renditud kinnisvara üürileandmine. Ettevõtte müügitulu 2022.
ssb.ee
Mermeedia OÜ asutati 29.03.2005. Ettevõtte tegevusaladeks on reklaamide vahendamine ning enda või renditud kinnisvara üürileandmine. Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 118 686 € ning aruandeaasta kahjum -55 626 €. Ettevõte jätkab oma tegevust senistes tegevusvaldkondades.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.