Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Press

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

ENGLAS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Englas on heategevuslikel eesmärkidel tegutsev mittetulundusühing, mille põhitegevuse eesmärgiks on kehakultuuri kaudu propageerida terveid ja sportlikke eluviise. MTÜ Englas tegeleb kreeka-rooma maadlusspordi edendamisega ning korraldab noorte ja lastetreeninguid ning treeninglaagreid.

Dropdown

kõik artiklid

KAMBJA MAADLUSKLUBI ENGLAS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Kambja Maadlusklubi Englas on heategevuslikel eesmärkidel tegutsev mittetulundusühing, mille põhitegevuse eesmärgiks on kehakultuuri kaudu propageerida terv
ssb.ee
MTÜ Kambja Maadlusklubi Englas on heategevuslikel eesmärkidel tegutsev mittetulundusühing, mille põhitegevuse eesmärgiks on kehakultuuri kaudu propageerida terveid ja sportlikke eluviise. MTÜ tegeleb kreeka-rooma maadlusspordi edendamisega ning korraldab noorte ja lastetreeninguid ning treeninglaagreid. 2022.aastal klubis tegevust ei toimunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.