Rohkema info nägemiseks:

Tea Trahov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

RUUMIPUU OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on eluruumidesse mõeldud mööbli disainimine väljatöötamine ja tootmine. 2022 aastal jätkati vineerist sisustustoodete seeria väljaarendamist ja katsetootmist. Samuti valmstati eritellmusi ja mööblidetaile. Ettevõttel on eeloleval aastal plaanis jätkata vineermööbli väljatöötamist ning jätkata toodangu tootmist ja müüki.

Dropdown

kõik artiklid

STENMANT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Stenmant alustas tegevust 2005. aastal. Ettevõtte tegevusvaldkonnaks 2021. aastal olid investeeringute juhtimine ja konnsultatsiooniteenuse osutamine. Invest
ssb.ee
OÜ Stenmant alustas tegevust 2005. aastal. Ettevõtte tegevusvaldkonnaks 2021. aastal olid investeeringute juhtimine ja konnsultatsiooniteenuse osutamine. Investeeringute juhtimise osas on ettevõte sõlminud halduslepingud kolmandate osapooltega. Investeeringute juhtimist administreerivad ja korraldavad AS Swedbank ja AS LHV Pank. Aastal 2023 ettevõtte tegevuses olulisi muutusi ette näha ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.