Rohkema info nägemiseks:

Veiko Paalma

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

CONNECTED DOTS OÜ tegevusaruanne 2022

Müügitulu 2022. aastal ei teenitud, kuigi prognoos oli teine, sellest tulenevalt lõpetas ettevõte majandusaasta kahjumiga 701 eurot. Connected Dots OU on investeerinud kaubamärkidesse üle 20 tuhande euro ja järgneval majandusaastal tegeleb nende litsentseermisega, mille abil viiakse ettevõtte omakapital vastavusse kehtestatud nõuetele.

Dropdown

kõik artiklid

POSITSIOON OÜ tegevusaruanne 2022

Positsioon OÜ asutati 2005.a. juunikuus. Firma osutab konsultatsiooniteenuseid ning koolitust ettevõtetele. Lisaks tegeleb firma kaubamärkide arendamisega ja er
ssb.ee
Positsioon OÜ asutati 2005.a. juunikuus. Firma osutab konsultatsiooniteenuseid ning koolitust ettevõtetele. Lisaks tegeleb firma kaubamärkide arendamisega ja erinevate arendusprojektidega. Juhatus koosneb kahest liikmest. 2022.a. arvestati ühele juhatuse liikmele tasu summas 7848 EUR. Firma on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.