Rohkema info nägemiseks:

Valdo Randpere

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VARA KAPITALI INVESTEERINGUD OÜ tegevusaruanne 2022

VARA Kapitali Investeeringud OÜ on erakapitalil töötav osaühing, mille põhitegevuseks on investeerimistegevus väärtpaberitesse, ettevõtetesse ja kinnisvarasse. 2022 aastal investeeriti erinevatesse aktsiatesse, fondidesse ja võlakirjadesse. 2023 aastal plaanitakse jätkata sama tegevusega. Palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatuse liige tasu ega soodustusi ei saanud.

Dropdown

kõik artiklid

KAVA KIRJASTUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal sisenes KAVA tõlkeraamatute turule ja andis vahetult pärast Venemaa kallaletungi Ukrainale eesti keeles välja ajakirjanik Catherine Beltoni ohtral
ssb.ee
2022. aastal sisenes KAVA tõlkeraamatute turule ja andis vahetult pärast Venemaa kallaletungi Ukrainale eesti keeles välja ajakirjanik Catherine Beltoni ohtralt tunnustust pälvinud ja mitmeid kohtuvaidlusi põhjustanud teose "Putini inimesed". Raamatule sai ka Eestis osaks väga soe vastuvõtt ja see tõusis pikaks ajaks müügiedetabelite tippu. 2022. aasta sügisel andis KAVA selle raamatu välja ka vene keeles. Teine suur ja edukas ettevõtmine oli Mihkel Raua raamatu "Ühes väikses Eesti linnas" väljaandmine 2022. aasta sügisel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.