Rohkema info nägemiseks:

Vladimir Gruzdev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
vahendustegevus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LINTRANS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

LINTRANS SERVICE OÜ registreeriti 10.07.2018 ja tema põhitegevusalaks on kaubavedu maanteel Euroopas. LINTRANS SERVICE OÜ eesmärkides 2023. aastal on kindlustada realiseerimise püsiv kasv ja omakapitali tulutase ning reageerida kiiresti turu muutustele. LINTRANS SERVICE OÜ lõpetas aruandeaasta kasumiga summas 29505 eurot, materiaalse põhivarasse investeeriti 95500 eurot. Töötajate aastakeskmine arv - 6 inimest. Aruandeaasta töötasufond 140140 eurot, juhatuse liikmele ei olnud tasusid.

Dropdown

kõik artiklid

VIRU SERVICE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

VIRU SERVICE GROUP OÜ 2022 põhitegevusaladeks olid: -IT toodete (s.h.tarkvara) hulgimüük; -seadmete ja varuosade hulgimüük; -seadmete tehniline teenindamine. V
ssb.ee
VIRU SERVICE GROUP OÜ 2022 põhitegevusaladeks olid: -IT toodete (s.h.tarkvara) hulgimüük; -seadmete ja varuosade hulgimüük; -seadmete tehniline teenindamine. VIRU SERVICE GROUP OÜ eesmärkides 2022. aastal on kindlustada realiseerimise püsiv kasv ja omakapitali tulutase ning reageerida kiiresti turu muutustele. Töötajate aastakeskmine arv -2 inimene. Aruandeaasta töötasufond 2541 eurot, juhatuse liikme tasu ei välja maksnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.