Rohkema info nägemiseks:

Aigar Pärs

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RIISIPERE MÕIS OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevuse üldiseloomustus ja tulevikuplaanid Riisipere Mõis OÜ loodi 2015. aastal. Ettevõte renoveerib Riisipere mõisahoonet, et seda tulevikus eksponeerida. Juhatuse liikmed ja töötajad Osaühingu juhatuses on kaks liiget. Aruandeaastal juhatuse liikmetele tasu ei makstud ning juhatuse liikmete tagasikutsumisel ei ole hüvitisi ette nähtud. Ettevõtte palgakulu oli 42 149 eur. Riskid Aruandeaastal ega ka aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud valuuta- ega intressimäärade riske. Kahjum Kahjum kaetakse tulevaste perioodide tulude arvelt.

Dropdown

kõik artiklid

X-DREAM OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ X-dream on loodud 2005. aastal. Käesoleval ajal on ettevõtte peamiseks tegevusalaks mootorsõidukite hooldus ning remont ning ehete valmistamine
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ X-dream on loodud 2005. aastal. Käesoleval ajal on ettevõtte peamiseks tegevusalaks mootorsõidukite hooldus ning remont ning ehete valmistamine. Personal Aruandeaastal töötas ettevõttes üks töötaja. X-Dream OÜ palgakulu koos maksudega aruandeaastal oli 11 500 EUR. Juhatuse liikme lahkumisel või vabastamisel hüvitisi ette nähtud ei ole. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aasta peamiseks eesmärgiks on töömahtude suurendamine. Riskid Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade riske.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.