Rohkema info nägemiseks:

Kairi-Liis Habicht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EESTIROOTSLASTE KULTUURIOMAVALITSUSE SA tegevusaruanne 2022

Eestirootslaste Kultuuriomavalitsuse Sihtasutus on loodud Eestirootslaste Kultuuriomavalituse põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks. Põhitegevuseks on säilitada ja arendada rannarootsi kultuuripärandit Eestis, ühendada eestirootslasi Eestis ja välismaal ning täita rahvusvähemuste kultuuriautonoomia seadusest, kultuuriomavalitsuse määrusest ja sihtasutuse põhikirjast tulenevaid kohustusi. Sihtasutuse juhatus andis nõukogule ülevaate sihtasutuse majanduslikust tegevusest majandusaasta neljal kvartalil. Juhatus koos nõukoguga pidasid 2 koosolekut (25.märts ja 06.mai 2022). Sihtotstarbelist

Dropdown

kõik artiklid

NOREST SHIPPING OÜ tegevusaruanne 2022

Muutunud olukord kogu ühiskonnas on mõjutanud ka meie uute projektide plaane ja käivitamist, kuid loodame siiski peatsele stabiliseerumisele.
ssb.ee
Muutunud olukord kogu ühiskonnas on mõjutanud ka meie uute projektide plaane ja käivitamist, kuid loodame siiski peatsele stabiliseerumisele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.