Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Mölder

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
loodustooted, kauplused ja hulgikaubandus

TERVIX OÜ tegevusaruanne 2022

Tervix OÜ põhitegevuseks on loodustoodete tootmine ja turustamine. Müügitulu 2022. aastal oli 191 145 eurot. 2022. aastal oli ettevõttes keskmiselt palgal 4 töötajat. Tööjõukulud olid koos sotsiaalmaksudega 94 614 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

NANOPARK OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne Nanopark OÜ on äriühing, mis toodab ja müüb kodumaist kosmeetikat eestimaise kaubamärgi Yxes nime all (http://yxesseerum.eu). 2022.a aastal tege
ssb.ee
Tegevusaruanne Nanopark OÜ on äriühing, mis toodab ja müüb kodumaist kosmeetikat eestimaise kaubamärgi Yxes nime all (http://yxesseerum.eu). 2022.a aastal tegeleti Yxes ripsmeseerumi seerumi hulgimüügiga Eestis. Seerum on müügil suuremates kosmeetikapoodides ja -salongides Eestis, järgnevatel aastatel on senise edu põhjal prognoositav ka laienemine välismaa turgudele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.