Rohkema info nägemiseks:

Margus Uudam

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KARMA VENTURE PARTNERS OÜ tegevusaruanne 2022

Karma Venture Partners investeerib pikaajaliselt hoitavatesse finantsvaradesse. 2022. aastal ettevõte müügitulu ei teeninud. Ettevõte hoiab varasid pikaajaliselt, sellega on lühiajaliste tsükliliste hinnakõikumiste mõju ettevõtte finantstervisele maandatud. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Dropdown

kõik artiklid

KARMA VENTURES II OÜ tegevusaruanne 2022

Karma Ventures II OÜ ja tema tütarettevõte Karma Ventures II GP S. a r.l. osutavad nõustamis- ja juhtimisteenust Karma Ventures II, SCSp-le (edaspidi Fond) pika
ssb.ee
Karma Ventures II OÜ ja tema tütarettevõte Karma Ventures II GP S. a r.l. osutavad nõustamis- ja juhtimisteenust Karma Ventures II, SCSp-le (edaspidi Fond) pikaajaliste lepingute alusel. Fond on registreeritud Luxemburgis ja allub CSSF'ile (Luxemburgi finantsjärelvalve). 2022. aastal oli Karma Ventures II OÜ müügitulu 1 800 000 eurot ja puhaskasum 1 016 252 eurot. Ettevõttes oli 2022. aastal keskmiselt 6 töötajat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.