Rohkema info nägemiseks:

Urmas Paomees

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

CAMPKIT OÜ tegevusaruanne 2022

CampKit OÜ on asutatud 21.07.2020. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on mujal liigitamata mööbli tootmine. Aruandeperioodil ettevõttes töötajad puudusid. Juhatusele tasusid ei makstud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

MULTINEST OÜ tegevusaruanne 2022

Multinest OÜ põhitegevuseks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. 2022. aastal soetati hoonestatud kinnistu väljaüürimise eesmärgil. Palgalis
ssb.ee
Multinest OÜ põhitegevuseks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. 2022. aastal soetati hoonestatud kinnistu väljaüürimise eesmärgil. Palgalisi töötajaid ettevõttes ei olnud. 2023. aastal plaanib ettevõte jätkata tavapärase majandustegevusega. Ettevõtte juhatus on 2 liikmeline ning juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.