Rohkema info nägemiseks:

Sergei Boaga

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SILLAMÄE LINN, GEOLOOGIA TN 16 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu on mittetulundusühistu, mille eesmõärgiks on korteriomandite esemeosaks olevate ehitiste ja mmatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Aruandeaastal põhitegevuse tulud olid 50965 1EUR ja kulud olid 49374 EUR. Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks vastavalt 2022a. majandustegevuse aastakavale. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 3 liikmest. Täiendavaid väljamakseid ja soodustusi ei ole tehtud. Juhatuse liikmetele makseid on 2231 EUR.

Dropdown

kõik artiklid

ASSOCIATION OF ESTONIAN WELDERS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing ASSOCIATION OF ESTONIAN WELDERS asutati 18.01.2012 eesmärgiga ühendada kogenud metalli- ja polümeersete materjalide keevitajaid. 2022 aastal
ssb.ee
Mittetulundusühing ASSOCIATION OF ESTONIAN WELDERS asutati 18.01.2012 eesmärgiga ühendada kogenud metalli- ja polümeersete materjalide keevitajaid. 2022 aastal Mittetulundusühing ASSOCIATION OF ESTONIAN WELDERS põhitegevusalks oli inseneritegevus ja nõustamine keevituse allal, koolitus ja keevitajate sertifitseerimine. Aruandeaasta keskmine töötajate arv 4 inimene, töötasufond 35404 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.