Rohkema info nägemiseks:

Kaur Tomann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
mööblitööstus, mööbli valmistamine

SUNSHIP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ SunShip põhitegevus on eritellimusmööbli tootmine ja paigaldus (sh laeva- ja kajutimööbli tootmine ja paigaldus). Peamised kliendid on kaupluse-, restorani- ja kontorimööbli tootjad ning ka kruiisilaevade ja naftaplatvormide ehitajad Soomes. OÜ SunShipi tegevus ei ole hooajaline ning ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. OÜ SunShip tegutseb vastavalt kvaliteedijuhtimise sertifikaadile ISO 9001 ja keskkonnasertifikaadile 14001. Mõlemad sertifikaadid on väljastatud ettevõttele 2012. aastal. 2021. aastal läbis ettevõte uussertifitseerimise auditi. 2022.

Dropdown

kõik artiklid

KK PUIT OÜ tegevusaruanne 2022

KK Puit OÜ alustas oma tegevust septembris 2009. aastal. Aruandeaastal ettevõttes majandustegevust ei toimunud. KK Puit OÜ-s aruandeaastal töötajaid ei olnud.
ssb.ee
KK Puit OÜ alustas oma tegevust septembris 2009. aastal. Aruandeaastal ettevõttes majandustegevust ei toimunud. KK Puit OÜ-s aruandeaastal töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud ja soodustusi ei antud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.