Rohkema info nägemiseks:

Rome Soomere

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BETONRAK OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte Betonrak OÜ põhitegevusalaks on betoonitööd. Meie peamisteks klientideks on Soome ehitusettevõtted ja suurema osa töödest teostame infrastruktuuri objektidel Soomes. Projekte teostame oma tööjõuga, kes omavad pikaaegset erialast betoonitööde kogemust ja kompetentsi. Aastal 2022 oli nõudlus Soome betoonitööde ehitusturul suur ja seetõttu värbasime töötajaid juurde kolmandatest riikidest ja täitsime lepingud oma tööjõududega, mis tagas ettevõttele korraliku käibe ja kasumi kasvu. Peamised suhtarvud majandusaasta kohta ja nende arutamise metoodika: 2022 2021 Käibe kasv/kahanemine (

Dropdown

kõik artiklid

PRIKOM OÜ tegevusaruanne 2022

Prikom OÜ põhitegevusalaks on ehitustehnika ja seadmete rentimine. Meie peamisteks klientideks on Soome ja Eesti ehitusettevõtted.
ssb.ee
Prikom OÜ põhitegevusalaks on ehitustehnika ja seadmete rentimine. Meie peamisteks klientideks on Soome ja Eesti ehitusettevõtted.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.