Rohkema info nägemiseks:

Alar Hõim

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisi- ja puhkusteenused, reisimine ja matkamine, turism ja puhkus, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

VÕRUMAA TURISMILIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Võrumaa Turismiliit on turismiettevõtjate ühendus, mille eesmärgiks on Võrumaa turismialase maine kujundamine, piirkonna turismialaste teenuste süsteemne arendamine ja tutvustamine, turismialaste projektide algatamine ja teostamine, turismialase täiendõppe organiseerimine, turismialasele ettevõtluse arengule kaasa aitamine, oma liikmete huvide esindamine ja kaitsmine.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, LAI TN 12 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Lai 12 moodustati 2010.a. mais eesmärgiga korraldada Lai 12 asuva hoone haldust, remonti ning arveldusi kommunaalteenuste pakkujatega. Lai 12 asu
ssb.ee
Korteriühistu Lai 12 moodustati 2010.a. mais eesmärgiga korraldada Lai 12 asuva hoone haldust, remonti ning arveldusi kommunaalteenuste pakkujatega. Lai 12 asuvas hoones on 8 korterit ning kõik korteriomanikud on ühtlasi KÜ Lai 12 liikmed.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.