Rohkema info nägemiseks:

Pille Lukin-Kangur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kontsertorganisatsioonid, meedia ja trükk

KAUNI MUUSIKA MTÜ tegevusaruanne 2022

Kauni muusika mittetulundusühing tegeleb kultuuriürituste korraldamisega. Aruandeaastal korraldati Sõru Jazz Hiiumaal ,Tuletorni kontserdid Ida-Virumaal Rannapungerjal ning kontserdid Kõltsu mõisa aias. Juhatus on kaheliikmeline, juhatuse liikmetele töötasusid ei makstud. Ettevõte on jätkusuutlik ning jätkab kontsertide korraldamisega järgneval aruandeperioodil.

Dropdown

kõik artiklid

KUSLAP OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Kuslap põhitegevusalaks on teatrietendustes, reklaamides ja seriaalides osalemise korraldamine ja kontserttegevuse organiseerimine. Osaühingut juhtis
ssb.ee
Osaühingu Kuslap põhitegevusalaks on teatrietendustes, reklaamides ja seriaalides osalemise korraldamine ja kontserttegevuse organiseerimine. Osaühingut juhtis kaheliikmeline juhatus. Osaühingu müügitulu aruandeperioodil oli 96824 eurot . Aruandeperioodi lõpus, seisuga 31.12.2022 oli bilansimaht 68 085 eurot. Tuleval majandusaastal jätkab ettevõte tavapärast majandustegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.