Rohkema info nägemiseks:

Oleg Bereznjak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI NOORTE KULTUURIVAHETUSE KESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Noorte Kultuurivahetuse Keskus asutati 28.06.2002.aastal. MTÜ põhitegevusalaks on pakkuda noortele võõrkeelte omandamist ja isiku arenemist uues valdkonnas elamise teel, abi osutamine eesti noortele nende teadmiste ja kogemuste rakendamisel. MTÜ Eesti Noorte Kultuurivahetuse Keskus juhatus koosneb kahest liikmest. 2022.aastal majandustegevust ei toimunud, lepingulisi töötajaid ei ole, juhatusele töötasu ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

EVMARKAUP TÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamiseks tegevuseks on haridust abistavad. 2022. aastal moodustas Täisühing EVMARKAUP müügitulu 0 euro. Juhatus koosneb kaks liikmest. Palgalisi tööt
ssb.ee
Ettevõtte peamiseks tegevuseks on haridust abistavad. 2022. aastal moodustas Täisühing EVMARKAUP müügitulu 0 euro. Juhatus koosneb kaks liikmest. Palgalisi töötajaid ettevõttel ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.