Rohkema info nägemiseks:

Oksana Nikolajeva

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINN, AIA TN 5B KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Tallinn, Aia tn 5b korteriühistu (edaspidi ühistu) on tegev aastast 1999 ning kantud korteriühistu registrisse 30.12.2017. aastal. Ühistu täidab seadusest tulenevaid kohustusi Aia tn 5b kinnistu majandamisel. Ühistu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus. 2022. aastal toimus üks üldkoosolek, kus kinnitati 2021. aasta majandusaasta aruanne. 2022. aastal vahetati avariiline kanalisatsiooni trass summas 4446 eurot, paigaldati keldrisse wc-pott summas 320 eurot ning teostati katlamaja hooldus ja remont summas 250 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, NARVA MNT 14 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Narva mnt.14, Tallinn eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu li
ssb.ee
Korteriühistu Narva mnt.14, Tallinn eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu juhatuses on 3 liiget: Oksana Nikolajeva, Margo Pedras ja Arvo Rego. Korteriühistul on edukalt toimiv elektripaigaldise käidulepingu Artec Elektrik OÜ-ga. Liftide hoolduseks on meil lepingupartneriks Kone AS. Kaugküttega varustab meid AS Utilitas Tallinn. Maagaasi võrguteenust osutab meile Eesti Gaas, maagaasi ostame 220 Energialt. Üldelektriga varustab meid Eesti Energia.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.