Rohkema info nägemiseks:

Ingelise Israel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SUNSHINE TRAINING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sunshine Trainingu põhitegevusalaks on erinevate arengualaste koolituste läbiviimine ja nõustamine. Ettevõttel töötajaid ei ole, juhatuse liikmele 2022. aastal tasu ei makstud. Ettevõte teenis aruandeaastal kasumit 60 eurot (2021; kahjum 2477 eurot). 2023. aasta eesmärgiks on jätkata koolituste ja nõustamistega ning leida juurde uusi kliente.

Dropdown

kõik artiklid

TERAPEUT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Terapeut pakkus 2022. aastal nõustamistegevust. Tegevust ja tuntust kasvatatakse. Eesmärk inimestele vajalikku abi pakkuda on esmatähtis. 2022. aastal palg
ssb.ee
MTÜ Terapeut pakkus 2022. aastal nõustamistegevust. Tegevust ja tuntust kasvatatakse. Eesmärk inimestele vajalikku abi pakkuda on esmatähtis. 2022. aastal palgalisi töötajaid ei olnud, juhatuse liikmed hüvitisi ei saanud. 2023. aastal on plaan suurendada tuntust ja pakkuda rohkem teenust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.