Rohkema info nägemiseks:

Kai Kalberg-Kukk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisi- ja puhkusteenused, reisimine ja matkamine, turism ja puhkus, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

AGRAM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Agram põhitegevuseks on mahetaimekasvatus. Ettevõttes töötab 2 töötajat, neist üks osalise koormusega. 2023 aastal kavatsetakse jätkata seniseid tegevusi. Juhatuse liikmetele ei maksta juhatuse liikme tasu ja nende tagasikutsumise korral ei ole ette nähtud hüvitisi.

Dropdown

kõik artiklid

AGRAMINI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Agramini tegevusalaks on raamatupidamisteenuse osutamine. Ettevõte jätkab tegevust väheses mahus, peamiselt mikroettevõtetele raamatupidamisteenuse pakkumis
ssb.ee
OÜ Agramini tegevusalaks on raamatupidamisteenuse osutamine. Ettevõte jätkab tegevust väheses mahus, peamiselt mikroettevõtetele raamatupidamisteenuse pakkumisega. Juhatuse liikmetele ei ole makstud juhatuse liikme tasu ja nende tagasikutsumisel ei ole ettenähtud hüvitisi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.