Rohkema info nägemiseks:

Alar Küng

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAEVURKOPP OÜ tegevusaruanne 2022

Kaevurkopp on 2007 aastal asutatud, Eesti erakapitalil põhinev väikeettevõte. Peamiseks tegevusalaks majandusaastal oli kaeveteenused ning peaaegu samaväärselt ka lumetõrjetööd. Ettevõtte müügitulu aruandeaastal oli summas 19 827 eur ning majandustegevuse kahjumiks kujunes -7200 eur. Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline. 2022. aastal arvestati ettevõtte juhatuse liikmele Alar Küng´le tasusid summas 5786 eur.

Dropdown

kõik artiklid

A.V.V. KAEVE JA VEOTEENUSTE OÜ tegevusaruanne 2022

A.V.V. Kaeve ja veoteenuste OÜ on 2007. aastal asutatud Eesti erakapitalil põhinev väikeettevõte, mis teostab Lõuna-Eesti piirkonnas tellimisel väikesemahulisi
ssb.ee
A.V.V. Kaeve ja veoteenuste OÜ on 2007. aastal asutatud Eesti erakapitalil põhinev väikeettevõte, mis teostab Lõuna-Eesti piirkonnas tellimisel väikesemahulisi kaevetöid ja osutab kallurveoteenust. Talvisel ajal on meil võimekus teostada ka lumetõrjetöid. 2022 aastal tegeldi tavapärase äritegevusega. Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.