Rohkema info nägemiseks:

Marina Lõtšagina

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika ja maavarad, küttematerjalid, kütused

MAKABI EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles Makabi Eesti OÜ mitme erineva majandustegevusega. Usaldusühingu põhitegevuseks oli aruandeaastal trükiste ettevalmistamine. Aruandeaastal arendus- ja uuringukulusid ei tehtud. Aruandeaastal ei suutnud me saavutada olulisi tulemusi eelmiste perioodide kahjumite katmiseks. Kahjuks kaotasime 2023. aastal kohtuasjad oma võlgnike vastu. Seetõttu otsustati ettevõte likvideerida.

Dropdown

kõik artiklid

Makabi Finance OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles Makabi Finance OÜ mitme erineva majandustegevusega. Aruandeperioodil alustasime tegevust ettevõtluskoolitusega. Aruandeaastal arendus- ja
ssb.ee
2022. aastal tegeles Makabi Finance OÜ mitme erineva majandustegevusega. Aruandeperioodil alustasime tegevust ettevõtluskoolitusega. Aruandeaastal arendus- ja uuringukulusid ei tehtud. 2023. aastal plaanime tegeleda samade tegevustega, arendada asjatundlikkust ja laiendada oma klientidele pakutavate teenuste valikut.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.