Rohkema info nägemiseks:

Kalev Lepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

UAH INVESTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

UAH Investments OÜ on asutatud 2014.a Tegemist on konsultatsiooni ja nõustamisettevõttega. Aruandval aastal on põhiliseks tegevuseks kujunenud kinnisvaraalane tegevus. Lühiajaliselt investeerib ettevõte erinevatesse projektidesse ning teeb finantsinvesteeringuid. Osaühingu juhatus on üheliikmeline, nõukogu valitud ei ole. Juhatuse liikmed töötasu ei saanud.

Dropdown

kõik artiklid

MICROINVESTOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Microinvestor on asutatud 2008.a Tegemist on peamiselt kinnisvara alal tegutseva ettevõttega, mis investeerib erinevatesse kinnisvara projektidesse. Osaühi
ssb.ee
OÜ Microinvestor on asutatud 2008.a Tegemist on peamiselt kinnisvara alal tegutseva ettevõttega, mis investeerib erinevatesse kinnisvara projektidesse. Osaühingu juhatus on üheliikmeline, nõukogu valitud ei ole. Juhatuse liikmed töötasu ei saanud. Aruandeaastal oli ettevõtte müügitulu 79 166 EUR ja ärikasum 29 097 EUR.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.