Rohkema info nägemiseks:

Tiina Steinberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINN, VEERISE TN 16 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Tallinn, Veerise tn 16 on 2018 aastal asutatud korteriomanike mittetulundusühistu . Tema tegevuse eesmärgiks on Tallinnas, Veerise tn 16 asuva elamu (väljaarvatud korterite kui korteriomandi reaalosade ) ja selle juurde kuuluva(teenindamiseks vajaliku ) maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmeteleseoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamisega. Korteriühistu tööd korraldab juhatus .

Dropdown

kõik artiklid

RAABERG PT OÜ tegevusaruanne 2022

Raaberg PT OÜ põhitegevusalaks on hoonete üldpuhastus. 2022.aasta oli stabiilsem kui möödunud COVIDi aastad. Müügitulu ja kasum suurenesid võrreldes möödunud
ssb.ee
Raaberg PT OÜ põhitegevusalaks on hoonete üldpuhastus. 2022.aasta oli stabiilsem kui möödunud COVIDi aastad. Müügitulu ja kasum suurenesid võrreldes möödunud aastaga. Raaberg PT OÜ 2022.aasta müügitulu oli 100 622 eurot, tööjõukulud 32 960 eurot. Ettevõte teenis kasumit 40665 eurot. Järgneval 2023. a majandusaastal on plaanis jätkata sama tegevusalaga. Kulud vaadatakse üle ning vajadusel vahetatakse teenusepakkujaid. Üleliigseid kulutusi 2023. aastal ei planeerita.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.