Rohkema info nägemiseks:

Viljar Rei

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused, ehitusfirmad

KINGLI KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kingli Kinnisvara on 29.06.15. a asutatud ettevõte. Põhitegevusalaks on kinnisvaraga seotud investeeringud, nende haldamine ja korraldamine ning erinevatele tootmisüksustele vajalike investeeringute teostamine. Tegevuspiirkond on Saaremaa. 31.12.2021 seisuga ületasid lühiajalised kohustised käibevara enam kui kahekordselt mis tuleneb asjaolust, et lühiajaline pangalaen on pikendamisel. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. Kingli Kinnisvara omab Töökoja kinnistul 6000m2 välja renditavat pinda, millele on sõlmitud pikaajalised rendilepingud.

Dropdown

kõik artiklid

KINGLI INSTALLATION OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kingli Installation on 29.06.15. a asutatud ettevõte. Peamiseks tegevusalaks on erinevate ehituselementide paigaldamine. Peamiselt uksed, aknad ning fassaadi
ssb.ee
OÜ Kingli Installation on 29.06.15. a asutatud ettevõte. Peamiseks tegevusalaks on erinevate ehituselementide paigaldamine. Peamiselt uksed, aknad ning fassaadid, samuti ka erinevate fassaadi kattematerjalide paigaldus (kivi ja plekk). Tegevuspiirkond: Eesti, Soome, Rootsi, Norra.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.