Rohkema info nägemiseks:

Riho Prass

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, puittooted, ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara

PALLIMEHED OÜ tegevusaruanne 2022

Pallimehed OÜ on 2007. aastal erakapitalil asutatud ettevõte. Ettevõtte põhitegevuseks on taigna tootmine „Pappa Pizza” ja „Peetri Pizza” pizzeriatele. 2022. aasta oli edukas. 2023 aasta eesmärgiks on tootmismahu suurendamine ning seadmepargi uuendamine. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

ROBINSONI RESTORANID OÜ tegevusaruanne 2022

Robinsoni Restoranid OÜ on 1994. aastal erakapitalil asutatud ettevõte. Robinsoni Restoranid OÜ omab Patendiametis kolme registreeritud kaubamärki -
ssb.ee
Robinsoni Restoranid OÜ on 1994. aastal erakapitalil asutatud ettevõte. Robinsoni Restoranid OÜ omab Patendiametis kolme registreeritud kaubamärki - "Peetri Pizza", "Pappa Pizza" ja "Pizza Express". Ettevõtte põhitegevuseks on frantsiislepingute alusel kaubamärgi kasutamise õiguse müük, uute toitlustusettevõtete planeerimine ja projekteerimine. Tegevuse põhisuunaks on frantsiisipõhise toitlustusketi edasiarendamine Eestis. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.